Merkkleding en diverse stijlen

 

Kleding; het is altijd al iets geweest, een ding. Voor veel mensen is het een manier om zichzelf uit te drukken. Vroeger zagen we dit ook al, maar dan in de zin dat mensen het gebruikten om te laten zien dat ze van een goede komaf kwamen. Tegenwoordig is dat veel minder zo, mensen zien het als expressie, bijna als een stukje kunst. Het is tevens een van de subjectiefste dingen waar men over kan praten, dus dat is meteen onze disclaimer; neem het niet als een waarheid aan, het is slechts onze mening en een advies. Maar advies, een mening? Waarover dan? Dat vertellen we je maar al te graag en dat gaan we nu meteen doen. We gaan je vertellen over drie verschillende merken, hun stijl en wat ze laten zien; wat is hun statement?

Versace Jeans

Versace Jeans Couture en gewaagdheid; die twee gaan hand in hand. In feite, we kunnen zelfs zo ver gaan door te stellen dat ze in één adem genoemd kunnen worden. Bij dit merk vind je het allemaal en dat is ook dan meteen voor wie het is; iedereen. Van tassen voor mannen én vrouwen tot aan winterjassen voor mannen én vrouwen; dit merk heeft het allemaal. De opties zijn eindeloos maar ze komen wel maar op één ding neer; je steelt hiermee de show bij elke gelegenheid. Van chique, formele gelegenheden tot aan een normale zondagmiddag op de bank, alle aandacht gaat naar jou.

Guess

Dan het merk Guess, dit klinkt je misschien wat bekender in de oren. Guess is een merk dat een gevestigde naam heeft in de kledingindustrie en dat is niet voor niets. Guess kleding is ietwat meer ingetogen, maar zeker niet onuitgesproken. Guess kleding kopen zorgt er namelijk voor dat je kledingkast meteen een boost krijgt. Guess heeft ook wat voor iedereen, van mannen tot aan vrouwen en van de basics tot aan échte game changers in je garderobe. 

Black Bananas

Dan het merk Black Bananas, dit merk heeft in korte tijd veel aan populariteit gewonnen. Daar is helemaal niets geks aan, gezien de kleding en unieke stijl die ze bieden. Ze hebben een heel kenmerkend design en maken de meest comfortabele kleding die je ooit hebt mogen aan hebben. Doe jezelf een plezier en trek een keertje een kledingstuk van ze aan, dan wil je nooit meer anders! Je zorgt zo ook voor een prachtige outfit natuurlijk!