Rijschool Wesseldijk: voor een uitgebreid lesaanbod

Wesseldijk

Bij rijschool Wesseldijk kun je terecht voor verschillende soorten rijlessen. Zo kun je als particulier terecht voor voor scooter, auto, motor, aanhanger en camper. Daarnaast bieden ze ook verschillende beroepsopleidingen aan voor bijvoorbeeld vrachtwagen, bus en combinaties. Zelf voor je taxipas, tractorrijbewijs en vaarbewijs kun je bij deze rijschool terecht. Naast een uitgebreid lesaanbod kenmerkt Rijschool Wesseldijk zich ook door een hoog slagingspercentage, goede prijzen, een hoge mate van tevredenheid bij klanten en het nieuwste lesmateriaal.

Rijschool Wesseldijk

Volg een proefles bij Rijschool Wesseldijk

De goede prijzen en het hoge slagingspercentage komt onder andere doordat je altijd eerst een proefles afneemt. Deze les duurt 90 minuten en je betaalt hier ook gewoon voor. De proefles heeft als doel om een beeld te krijgen van de rijles en de instructeur. Je kunt zelf dan een goede inschatting maken of het iets voor je is. Daarnaast kan de rij-instructeur zich een beeld vormen van jouw kennis en kunde. Op basis van dit oordeel krijg je een advies van het aantal lessen dat jij waarschijnlijk nodig hebt om je rijbewijs te halen. Op basis van deze indicatie kun je een pakket afnemen.

Rijbewijs

Grote regionale rijopleiding

Met een pakket weet je direct waar je aan toe bent. Natuurlijk kan het altijd zo zijn dat je toch wat meer lessen nodig hebt dan in je pakket zitten maar dat zal dan om enkele lessen gaan. Wanneer je een beroepsopleiding volgt bij Rijschool Wesseldijk betaal je geen btw. Voor alle rijlessen geldt, goede kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Wesseldijk is een grote regionale rijopleiding met veel kennis in huis om te zorgen dat jij je rijbewijs haalt en veilig de weg op kunt. Wil je meer informatie? Bezoek dan de website of maak direct een afspraak voor een proefles.