De voordelen van een steigerbuis kopen

steigerbuis kopen

Een steigerbuis kopen is erg handig. Het is een product dat jaren meegaat. Het is oorspronkelijk voor een sterk alternatief voor houten hulpconstructies. Nu wordt het ook gebruikt voor het opbouwen van steigers. Je kunt hierbij denken aan de bouwsteigers die je altijd ziet staan bij het bouwen van huizen en winkels, maar ook gebruiken veel mensen het voor hun eigen interieur. Dit komt omdat je erg makkelijk een constructie kunt maken. Het enige wat je nodig hebt is een inbussleutel om ze aan te draaien en vast te klemmen aan de steigerbuizen. Een steigerbuis is een stalen gegalvaniseerde buis.

Hoe steigerbuis kopen?

steigerbuis kopen

Je hebt bij ons 2 verschillende maten steigerbuizen: 28mm en 42,4mm. De buizen bestaan uit meerdere onderdelen doordat je ze goed moet kunnen verbinden. Hierbij kun je denken aan: veel soorten kruis connectors, wandsteunen, voetplaten, kledinghaken, hoekverbindingen, eindkappen, rechte koppelingen en ronde bochtstukken.

Deze producten moeten veilig en getest zijn. Zodat je betrouwbaar verder kunt aan de werkzaamheden die er verricht gaan worden. Zo breng je de veiligheid niet in gevaar. Wij verzekeren iedereen dan ook van goede kwaliteit en service. Boven de 50 euro is de verzending gratis en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij jou in huis komt.