Zonnehoeden voor mannen

Bescherming tegen de zon is tegenwoordig enorm belangrijk. Huidkanker kan het gevolg zijn van te veel blootstelling aan de zon. Het is mogelijk om het verouderingsproces te vertragen. Bescherming is cruciaal.

Waar verwijst UPF50+ precies naar?

UPF staat voor Ultraviolet Protection Factor. Dit geeft aan hoe goed je beschermd bent tegen UV-straling. UPF50+ heeft de hoogste bescherming. Deze factor blokkeert 98% straling.

Zonnehoeden voor heren die UPF50-bescherming bieden

De afkortingen UPF of Sun Protection Factor (of SPF) zijn hetzelfde. Beide duiden UV-transmissie aan. De SPF-factor verwijst naar zonnebrandcrèmes. De UPF-factor verwijst naar kleding die UV-bestendig is. De meeste hoeden bieden enige bescherming voor je hoofdhuid tegen het zonlicht. Schadelijke UV-stralen kunnen echter nog steeds behoorlijk sterk zijn. Ook kan een pet of hoed de schadelijke UV-straling doorgeven. De speciale coating op de zonnehoed man geeft UPF50+ bescherming. Hierdoor ben je volledig beschermd tegen UV-stralen. Zonnehoeden voor mannen bieden meer bescherming dan de UPF50+. De rand zorgt ook voor schaduwen die je ogen beschermen. Mede hierdoor voelt het dragen van een zonnehoed in de zomer zo prettig.

Een groote collectie aan zonnehoeden

De collectie zonnehoed man van Hatland is uitgebreid. Er zijn veel modellen beschikbaar. Of je nu gaat wandelen of fietsen, of naar je werk gaat, er is een zonnehoed of pet die je beschermt tegen de zon. We hebben niet alleen standaard petten en petten met UV-bescherming maar ook petten met nekflappen, die bescherming bieden tegen de zon. De pet is perfect voor iedereen die lange uren buiten in fel zonlicht doorbrengt. Denk aan lange fietstochten of een wandeling in de bergen. Een zonnehoed kan, naast de functionele eigenschappen van UV-bescherming, ook als modeaccessoire worden gedragen. Dit kan op vele manieren worden aangepast. Hatland biedt veel opties voor zonnehoeden. Er zijn veel mogelijkheden, van mooie Panamahoeden tot Panamahoeden tot bucket hats tot zonnekleppen. We hebben het allemaal.