Wij hebben een opblaaszwembad meegenomen naar vakantie

pexels-kindel-media-9044050

Dit jaar zijn wij met het gezin naar Noord-Italië geweest, we verbleven op een camping. Er waren daar verschillende activiteiten, je kon zowel sportieve activiteiten ondernemen als culturele activiteiten. Wat betreft de sportieve activiteiten zijn wij met een groep de bergen op gefietst. Hier heb je mooie landschappen die je in Nederland niet tegen komt. Daarnaast hebben wij ook mooie steden gezien je kan hier urenlang rondlopen om oude gebouwen te zien en om nieuwe leuke dingen te kopen. Voor de momenten dat wij niets te doen hadden hebben wij een opblaaszwembad meegenomen. Hierin konden de kinderen spelen.

De volgende keer gaan wij naar Oost-Europa

Wij gaan nu al jaren op vakantie naar het zuiden van Europa. Wij zijn onderhand al in Italië, Spanje, Frankrijk en Portugal geweest. Wij willen de volgende keer wat anders, daarom denken wij er momenteel aan om Oost-Europa te bezoeken. Wij willen graag naar landen zoals Polen, Roemenië, Letland, Estland of Litouwen. Je hebt daar interessante culturen en steden. Het gevoel is totaal anders dan Zuid-Europa, ook zijn deze landen minder toeristisch en zal het voor ons rustiger zijn. Vanaf Nederland is het enkele uren vliegen naar landen in Oost-Europa. Vaak zijn de tickets ook goedkoper dan die naar Zuidelijke landen.

In Hongarije heb je grote zwembaden

Het Oost-Europese land Hongarije staat bekend om zijn grote zwembaden, in Budapest heb je de grootste zwembaden van Europa. Een stuk van die zwembaden is binnen en een ander stuk bevindt zich buiten. Jaarlijks gaan er heel veel toeristen naar Hongarije om deze zwembaden te bezoeken. Naast de traditionele zwembaden beschikken deze complexen ook over sauna’s en rustruimtes. Voor een relaxte dag kan je daar daarom goed terecht. De temperatuur van de verschillende zwembaden wordt warm gehouden door een warmtepomp zwembad. De vliegtickets richting Hongarije zijn vaak erg goedkoop en je kunt ze gemakkelijk online boeken.