Verschillende soorten rozen bezorgen

Rode roos

Er zijn heel veel verschillende soorten en kleuren rozen, met allemaal een andere betekenis. Als jij rode rozen laat bezorgen, wil je aan diegene laten zien dat hij of zij de enige is voor jou en dat jij de onvoorwaardelijke liefde voor diegene hebt. Roze rozen zijn perfect als jij iemand wil bedanken voor een dienst of voor zijn of haar hulp na een moeilijke periode. Komt diegene zelf uit een moeilijke periode? Dan kun jij gele rozen laten bezorgen. Met deze rozen kun jij het humeur van diegene opvrolijken en hem of haar ook beterschap wensen.

Zakelijk rozen bezorgen

Ook voor het zakelijke gebruik zijn rozen perfecte geschenken voor bijvoorbeeld jubilea, bedrijfsfeestjes of cadeaus voor (vaste) klanten. Je kunt bij een jubileum van een medewerkers perfect een bos rozen geven als dank voor de moeite en tijd die hij of zij in jouw bedrijf heeft gestoken. Als jij een bedrijfsfeest organiseert kun jij ook de locatie mooi aankleden met rozen in de kleur van de huisstijl van jouw bedrijf. Aan het eind kun jij dan rozen per stuk laten verpakken en deze meegeven aan alle aanwezigen. Zo hebben zij een mooi toepasselijk aandenken aan een geslaagd bedrijfsfeest.

Rozen bezorgen en de verzorging daarvan

Laat jij rozen bezorgen? Dan wil jij natuurlijk ook dat deze rozen zo lang mogelijk mooi op de vaas blijven staan. Volg hiervoor de onderstaande handige tips. Haal de rozen zo snel mogelijk uit de doos en snijd de stelen schuin af. Maak de vaas waarin de rozen gaan goed schoon. Wanneer hier nog bacteriën in zitten, kunnen deze rozen eerder verwelken. Doe vers water in de vaas en voeg hier vervolgens ook rozenvoeding aan toe. Het is belangrijk om af en toe het water bij te vullen. Ververs het water na een week samen met de rozenvoeding.