Opleiding projectmedewerker volgen 1 dag per week

Opleiding projectmedewerker

Weinig tijd in de week en toch een diploma halen in een jaar? Dat kan met de opleiding projectmedewerker van Fabius opleidingen. Bij Fabius opleidingen volg je namelijk maar één les per week. Deze les duurt 3 uur en je kunt kiezen of je die in een ochtend of avond volgt. Afhankelijk van de locatie kan de dag van de week verschillen, maar er is altijd een optie voor de avond of ochtend lessen. Er zijn meer dan 50 leslocaties, je kunt de opleiding projectmedewerker dus vast bij jou in de buurt volgen. 

Duur van de opleiding

De gehele opleiding projectmedewerker duurt 40 weken en bestaat eigenlijk uit twee delen. De eerste tien weken word je opgeleid tot administratief medewerker. Hier doe je ook een examen voor en na het behalen van dit examen heb je ook hiervoor een diploma. De laatste tien weken richten zich op de opleiding projectmedewerker. Deze sluit je weer af met een examen. Door het examen te halen, verkrijg je je diploma voor de opleiding projectmedeweker. Aan het eind van die 40 weken heb je dan dus twee waardevolle diploma’s. 

Opleiding projectmedewerker

Inhoud van de opleiding projectmedewerker

Tijdens het tweede deel van de opleiding projectmedewerker, dat drie maanden duurt, leer je alles wat te maken heeft met projectmanagement en het projectbureau. Zo worden de kenmerken van projecten behandeld en hoe je als projectbureau een rol speelt in een project. Ook wordt het gebruik van werkdocumenten in projecten behandeld en krijg je les over het 10-stappenmodel voor succesvol projectmanagement. Bekijk hier de leslocaties en startdata van de opleiding projectmedewerker bij jou in de buurt. Je vindt hier ook meer informatie over de tarieven. 

Meer verhalen