Jij wenst je trouwe viervoeter toch ook een fijne nachtrust?

Slapen, we doen het allemaal en zal ook iedereen er behoefte aan hebben. Door te slapen zullen we bijkomen en laden we ons op voor de volgende dag, die we weer fris en fruitig zullen beginnen. Echter is slapen niet alleen voor de mens belangrijk, ook voor dieren is het belangrijk om rust te pakken en te slapen. Als mensen schaffen we een fijn bed aan en kunnen we heerlijk slapen, maar heeft je trouwe viervoeter hier natuurlijk ook behoefte aan. Waar katten bijvoorbeeld al een erg fijne plek vinden op de bank of bij een kleed, is het voor honden iets lastiger om een comfortabele slaapplek te creëren. 

Om je iets te helpen geven we je in dit blog graag een aantal tips, zodat ook je trouwe viervoeter een fijne nachtrust zal hebben!

Een comfortabele slaapplek voor je trouwe viervoeter 

Zelf wil je graag comfortabel kunnen slapen op een fijn boxspring of ander soort ebd, maar heeft jouw hond hetzelfde verlangen. Je hond slaapt graag comfortabel en zal de hond hier ook tot rust kunnen komen. Een dun kleedje in de bench lijkt misschien een fijne plek voor je hond, maar is dit allesbehalve. Je hond verdient natuurlijk alle vrijheid en rust, wat tegenwoordig ook mogelijk is. De reguliere hondenmand is inmiddels verleden tijd, tegenwoordig kiezen we voor een hondenkussen. De zelfverwarmende en warmte isolerende hondenkussen is ideaal voor de hond en zorgt het hondenkussen voor een optimaal comfort.

Je kunt kiezen voor een standaard hondenkussen voor je trouwe viervoeter, maar zijn er ook hondenkussens te verkrijgen die orthopedisch van aard zijn. Deze kussens voor de honden zijn gevoerd met Memory Foam en zal deze speciale vulling zich aanpassen aan de vorm en lichaamstemperatuur van de hond. Het gewicht zal gelijkmatig over de hondenkussen worden verdeeld, waardoor een hondenkussen de juiste ondersteuning weet te bieden en de druk op de wervelkolom en gewrichten zal afnemen. Een orthopedisch hondenkussen is dus ideaal voor de zeer actieve, grote of zware honden, senioren en honden die erg zwak zijn. 

Gemakkelijk een hondenkussen bestellen

Er is een zeer ruim assortiment aan hondenmanden en kussens te verkrijgen. De hondenkussens zijn heerlijk zacht, beschikken over een comfortabel ligkussen met de juiste vulling en zorgen deze voor het beste comfort voor jouw hond. Je trouwe viervoeter zal met een hondenkussen volledig tot rust komen en is er een comfortabele plek beschikbaar, waardoor je hond volledig is opgeladen wanneer jullie er weer eens op uit gaan!