Houten tuinhuis laten maken

Tuinhuisje-met-plat-dak

Onlangs hebben wij een houten tuinhuis laten maken. Een uniek model, die precies aan onze wensen voldoet. Het moet groot genoeg zijn om onze spullen hierin op te bergen. Tevens moet er ruimte zijn om te kunnen klussen en als laatste moet het gemaakt zijn van hout. Met al deze eisen zijn wij destijds naar Van de Munckhof gegaan. Zij hebben al meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied en zij weten wat er wel of niet mogelijk is. Onze wensen waren eigenlijk zo gek nog niet en na een paar aanpassingen zijn zij ermee aan de slag gegaan.

Een bijzonder mooi houten tuinhuis met een plat dak

Omdat wij hier niet bij stil hadden gestaan dat het wel degelijk kan uitmaken of je een puntdak of een plat dak gaat nemen, hebben wij voor de makkelijkste manier gekozen. Wanneer je namelijk voor een puntdak gaat kiezen, moet je dit speciaal aanvragen. Het verkrijgen van een bouwvergunning kan soms lang duren en daar wilden wij beslist niet op wachten.

Inmiddels hebben wij een mooi huisje in de achtertuin staan. Hier hebben wij onze fietsen in gestald en nog wat spullen.