Het leukste personeelsfeestje dat ik ooit heb meegemaakt

personeelsfeestje

Het leukste personeelsfeestje dat ik ooit heb meegemaakt was vrij recent. Na de heftige pandemie van covid, was iedereen op ons kantoor toe aan een stevig feestje. Mijn werkgever had ons een feestje beloofd, vanwege onze harde inzet tijdens de pandemie. We kregen een bonus en een feestje. Dat bracht de stemming er goed in bij mij en mijn collega’s. Niks zo goed voor de moraal als een bonus en een feest om het te vieren. De bonus heeft waarschijnlijk mijn mening over het feest iets beïnvloed, maar het was ook gewoon echt een top feestje.

personeelsfeestje

Onze baas luisterde naar ons

Onze baas vroeg wat voor type personeelsfeestje we wilden. Omdat door corona niemand echt uit kon gaan, hadden wij zij in een ordinair zuipfeest, met klassieke spelletjes om te lachen, foute muziek en vooral veel bier en wijn. En hij leverde. Er was zelfs een karaoke aanwezig. Hij had een bedrijf ingehuurd dat de planning op zich nam, en we hebben samen een superleuke tijd gehad. 

Er waren spelletjes zoals ezeltje prikje, en spijkerpoepen, wat tot enorm veel hilariteit leidde bij alle aanwezigen. Van de magazijnmedewerkers tot de directie, dit feest bracht iedereen dichter bij elkaar. Echt het ideale feest dat ik en mijn collega’s niet snel zullen vergeten.