Gamehal en WhatsApp Business

Iets wat steeds populairder wordt in Nederland zijn gamehallen. De hype is afkomstig uit Amerika en zet zich nu voort in Nederland. Een gamehal is een plek met videokasten waar men tegen betaling, meestal door het inwerpen van munten of met een pasje met tegoed, computerspellen kan spelen. Vaak staan in deze hallen ook andere spellen, zoals flipperkastenpoolbiljartenairhockey en gokautomaten. Veel mensen gaan er heen als uitje. De gamehal is niet alleen voor jonge mensen maar ook geschikt volwassen. Iedereen vind er wel een spelletje die bij hem of haar past. Een gamehal roept vaak wel veel vragen op bij mensen. Hiervoor zou WhatsApp Business een goede uitkomst kunnen zijn.

Wat is WhatsApp Business?

WhatsApp Business is een uitgebreide versie van normaal WhatsApp. De app is vooral ontworpen voor MKB-bedrijven. Doormiddel van WhatsApp Business ben je altijd bereikbaar voor je klanten. Als zij vragen over bijvoorbeeld de openingstijden of het adres kunnen zij dit gemakkelijk stellen via WhatsApp Business. WhatsApp Business beschikt over allerlei functionaliteiten die voor bedrijven handig zijn. Denk hierbij aan snelle antwoorden, het labelen van verschillende chatgesprekken en geautomatiseerde gesprekken. Doormiddel van WhatsApp Business vergoot je de klantenservice van het bedrijf.

Hoe ondersteunt Chatkracht WhatsApp Business?

Een organisatie kan ervoor kiezen om WhatsApp Business uit te besteden. Dit kan bij Chatkracht. Chatkracht is dan verantwoordelijk voor WhatsApp Business. Alle chats die hierbinnen komen worden opgepakt en beantwoord door de chatspecialisten van Chatkracht. Zij beantwoorden deze chats doormiddel van het kenniscentrum. In het kenniscentrum staat alle informatie over de desbetreffende organisatie. Op deze manier zijn de chatspecialisten bereid om de chats goed af te ronden en de klant verder te helpen. Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op via de live chat op onze website!