Een nieuwe look voor je woning

Ben je het een beetje zat om telkens naar dezelfde muur te kijken, dan is het een idee om beton cire kleuren aan te brengen. Deze kleuren zullen jouw muur een stuk levendiger maken en ze kunnen overal worden aangebracht. Zo kan je jouw meubels matchen met de muur en het plafond, en komt jouw woning helemaal samen. Ook is het fijn om te weten dat je bij Beton Stunter vaak nog kortingen krijgt als je voor een grote ruimte deze beton cire kleuren neemt. Dus in plaats van een klein muurtje te verven, denk er eens over na om een volledige makeover te doen in jouw huis!

Wat kan je met een betonlook?

Met betonlook verf zorg je voor een warmere uitstraling in jouw woning. Dit komt doordat de verf zo is samengesteld, dat de muur nooit een volledig egale look heeft. In de betonlook verf zit juist een wat meer ruwe uitstraling, waardoor het juist een warmere sfeer brengt. Een betonlook aanbrengen aan de muur zorgt voor een unieke uitstraling en als je ervoor kiest om dit op elke muur aan te brengen, zal elke muur uniek zijn. Ook lijkt het vaak alsof er meerdere kleuren door elkaar gemengd zijn. Zo heb je verschillende kleuren voor de prijs van één. Lijkt een betonlook je toch niks? Dan kan je een kalkverf kiezen.

Waarom betonverf van Beton Stunter?

Als je ervoor kiest om betonverf te nemen, is het slim om dit bij Beton Stunter te doen. Dit komt doordat de verf, die wat dikker is dan gewone verf, van enorm goede kwaliteit is. De verf is gemakkelijk aan te brengen. Ondanks dat de naam lijkt alsof het alleen maar op beton kan worden aangebracht, is het mogelijk om het op heel veel verschillende ondergronden aan te brengen. Het is niet moeilijk om zelf aan te brengen, en je hebt een ruime keuze in verschillende kleuren op de website. Ook is het vrij voordelig, wat betekent dat je er niet te veel voor betaalt.