Een keer een nieuwsgroep proberen?

Eens een keer een nieuwsgroep proberen? Dat kan bij ViperNews. Bij ons doe je dat eerst 7 dagen gratis. Door gebruik te maken van deze service kom jij er snel achter of de nieuwsgroepen op Usenet iets voor jou zijn. Na 7 dagen kun je kiezen voor een van onze goedkope Usenet pakketten. Wij bieden je al een pakket aan voor slechts 1,79 euro per maand. Heel voordelig dus!

Veilig een nieuwsgroep proberen op Usenet

Door een nieuwsgroep te proberen op Usenet, kom je al snel tot de ontdekking dat deze je een bron van informatie biedt. Op Usenet zijn honderden nieuwsgroepen te vinden. Over haast elk onderwerp is er wel een nieuwsgroep actief. Heel informatief dus. Met een pakket van ViperNews downloadt jij bestanden uit een nieuwsgroep altijd via een versleutelde SSL-verbinding. Dit betekent dus dat niemand bij jouw bestanden kan en ze veilig op je computer staan.

Een nieuwsgroep proberen bij een betrouwbare provider

Wil je een nieuwsgroep proberen bij een betrouwbare provider? Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben diverse nieuwsgroep diensten voor je klaarstaan. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op de website.