De voordelen van een alles in 1 pakket

Veel Nederlanders hebben voor internet, tv en bellen een abonnement lopen bij verschillende aanbieders. Dit is namelijk ook helemaal niet gek. Veel mensen kiezen er automatisch voor om wanneer een abonnement stopt, het gelijk te verlengen zonder hierbij na te denken. In de meeste gevallen is dit alleen niet de meest goedkope oplossing. Met een alles in 1 pakket kom je vaak een stuk goedkoper uit, alleen weten vele dit. Naast het voordeel dat dit een stuk goedkoper is, zijn er nog een aantal andere voordelen aan een alles in 1 pakket. Vandaag gaan we eens alle voordelen bespreken.

Een aanspreekpunt

Wanneer je voor je internet, tv en bellen allemaal een ander abonnement hebt lopen, is het ook logisch dat je dus drie verschillende aanspreekpunten hebt. Het is dan ook wel logisch dat als je gebruik maakt van een alles in 1 pakket, je een aanspreekpunt hebt. Als je problemen hebt, heb je altijd maar een partij te bellen en is dit de enige partij die je gaat helpen. Zo hoef je niet constant doorverbonden te worden en kan je alle vragen en problemen kwijt bij dezelfde helpdesk. Een klein, maar zeker ook een voordeel, is dat je daardoor ook elke maand te maken hebt met 1 factuur. Zo kan je alles bij elkaar verzamelen en scheelt het je weer overbodig papierwerk.

Sneller internet en veel keuze

Er wordt beweerd dat je door een alles in 1 pakket te maken krijgt met sneller internet. Ook heb je ontzettend veel keuze in pakketten. Zo heeft elk pakket weer andere voordelen en kan je er zelf voor kiezen wat je belangrijk vindt. Wat vind je dat terug moet komen in een pakket en wat vind je minder belangrijk? Op basis van deze aspecten kan je gemakkelijker een keuze maken welk pakket goed bij jou past.

De verschillen

Met een alles in 1 pakket breng je internet, televisie, telefonie onder bij een aanbieder. Maar wat zijn alle verschillen in de pakketten? Er bestaan verschillende mogelijkheden in internetsnelheid, het aantal televisiezenders en de mogelijkheid om bijvoorbeeld programma’s op te nemen of te pauzeren. Daarom is het zo goed om te verschillende pakketten goed te bekijken. Daarnaast worden alles in 1 pakketten aangeboden waar je meerdere televisies op aan kunt sluiten. Ook je telefoon kan hier in verbinding mee gebracht worden. Het hangt dus compleet af van jouw persoonlijke wensen.