Castle Stones vloer

Castle Stones vloer

Een Castle Stones vloer is een zeer mooie kwaliteit, die tegen een stootje kan. Zodra je een ruimte binnen loopt krijg je het gevoel dat je een kasteel binnen loopt. Want deze unieke vloer kom je niet vaak in een woning tegen. Wil jij dit met eigen ogen bekijken, dan is er de kans om naar de showroom in Baarlo te komen. Maar ook op deze website is het mogelijk om deze vloeren te kunnen bekijken.

Al een tijd waren wij op zoek naar iets moois wat wij in onze woonkamer konden leggen. Echter kwamen wij er niet uit, ondanks onze bezoek aan diverse winkels.

Castle Stones vloer

Online een mooie Castle Stones vloer gevonden

Omdat het ons niet was geslaagd om in een winkel een mooie vloer te vinden, zijn wij verder via het internet gaan zoeken. Hier kwamen wij op de website van Hoeve Hofackers terecht gekomen. Hier zagen wij al meteen de bovenstaande vloeren voorbij komen en waren hier al meteen verliefd op. Eindelijk konden wij samen een keuze maken wat er in onze woonkamer op de grond kwam te liggen. Een zeer mooie en robuuste grond, die zeker tegen een stootje kan. Meer weten, bekijk de website van dit bedrijf.