Alles over het merk zelf

In gold we trust is een vrij recent en nieuw merk, maar is toch zeer bekend. Doordat het merk een uniek logo heeft zul je het niet snel vergeten. Als jij een nieuwe in gold we trust trui wilt aanschaffen kun je kiezen uit veel verschillende modellen. Kies bijvoorbeeld voor de sweater die van 100% katoen is gemaakt en bekend staat onder de naam Chain Emboidery Jet black. Deze gave sweater heeft het logo merk in het wit staan op de voorkant. Op de achterkant van deze gave in gold we trust truien en op de zijkant kun je het ook het bekende logo terugvinden.

Een uitgebreide collectie

Wanneer je het aanbod bekijkt voor jouw nieuwe in gold we trust truien of sweater, zal je al snel opvallen uit hoe veel modellen je kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor een trui met steekzakken en met een capuchon, maar ook zijn er moderne en strakke truien die ideaal zijn te combineren met een overhemd en bijvoorbeeld een polo. Doordat het merk ook een groot aanbod heeft van t-shirts en sweaters, kun jij een heuse outfit samenstellen met kledingstukken van dit merk. Kies bijvoorbeeld voor een gaaf t-shirt, die ideaal is om te combineren met je in gold we trust trui.

Bestellen maar

Wanneer je eenmaal een trui hebt gevonden die voldoet aan jouw wensen, kun jij deze bestellen via de site van Hans Voortman. Vervolgens zul je deze al binnen 1 werkdag geleverd krijgen. Het merk heeft ook truien beschikbaar in verschillende fits. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een in gold we trust truien die lekker losjes valt, dan kun je kiezen voor een FW 2020 The Takeoff Black trui. Deze trui is gemaakt in een oversized fit en zorgt ervoor dat je een wat lossere fit hebt. Ook is het mogelijk om deze bijvoorbeeld in een maatje kleiner te bestellen, en deze in gold we trust truien te combineren met een langer t-shirt.