Mondstuk voor je e sigaret

driptips van SmokeSmarter

Bij de aankoop van een elektronische sigaret zitten er automatisch driptips van SmokeSmarter bij. Ben je er niet tevreden over of wil je een ander soort mondstuk dan kun je deze altijd los kopen in de webshop. Alle onderdelen van een sigaret hebben een specifieke aansluiting, net zoals het mondstuk dus die dat ook heeft. Een 510 aansluiting is de meeste gebruikte aansluiting voor een mondstuk, de iets grotere 810 begint ook populairder te worden onder de gebruikers.

driptips van SmokeSmarter

Soorten en vormen van een driptip

Ben je op zoek naar een specifiek mondstuk zoek dan tussen de driptips van SmokeSmarter. In het assortiment zijn er platte, maar ook ronde mondstukken voor je elektronische sigaret. Ook de materialen verschillen van elkaar, metaal of kunststof. Wel hebben zij gemeen welk materiaal je ook kiest ze allemaal de hitte goed afvoeren. Dit is belangrijk omdat een mondstuk altijd koel moet blijven aanvoelen tijdens het gebruik. Schoonmaken van een mondstuk is zeer eenvoudig door hem even onder de kraan schoon te spoelen.

driptips van SmokeSmarter

Verschil tussen een 510 en 810 driptip

Het grootste verschil tussen een 510 en 810 aansluiting is het formaat, de 510 is een kleinere aansluiting van een mondstuk dan de 810. De meest gebruikte driptip is het kleinste formaat de 510, de meeste e sigaretten waarbij je over de longen rookt gebruiken de 810 de grotere aansluiting. Waar de namen vandaan komen is niet bekend, wel gaan er geruchten maar of die waarheid zijn is een raadsel. Er wordt gezegd dat 8 een geluksgetal is in China vandaar dat de driptip daarmee met een 8 begint.